Thursday, 18 April 2013

CALON YANG PATUT DIUNDI !!!!!!!!!

SEMALAM USOP MENDAPAT MAKLUMAT MENGENAI CALON YANG BAKAL BERTANDING DI KAWASAN MEMBER USOP INI. 

DUN BANDAR BAHARU YANG MELETAKKAN NORSABRINA MOHD NOOR ATAU LEBIH  MESRA DENGAN "KAK SAB" SEBAGAI CALON BN YANG BAKAL MENGOTAKAN JANJI BN JIKA PENGUNDI BANDAR BAHRU MENGANGKAT BELIAU SEBAGAI WAKIL RAKYAT MEREKA. 

BILA USOP SELIDIK PASAL WANITA MUDA INI. MEMANG TERSERLAH KEPIMPINAN DIA SEPANJANG HIDUP DIA. 

MENARUJI SEBUAH ORGANISASI YANG CUKUP TERKENAL SELAKU CEO DI  PERBADANAN BIOTEKNOLOGI MELAKA  MEMBERIKAN DIA CUKUP ILMU KEPIMPINAN DAN PENGURUSAN SERTA SELOK BELOK DALAM HAL PENTADBIRAN.

MENERAJUI KEPIMPINAN PUTERI DI BAHAGIAN UMNO KULIM BANDAR BAHRU SERTA SELAKU EXCO PUTERI UMNO MALAYSIA CUKUP MEMBERIKAN ILMU DALAM MENEMPUH LIKU RANJAU DALAM DUNIA POLITIK. 

APA YANG MENARIK HATI USOP, WALAUPUN SIBUK DENGAN TUGASAN BELIAU SELAKU SEORANG CEO SERTA ISTERI DAN IBU KEPADA DUA ORANG CAHAYA MATA, AMANAH SELAKU KETUA PUTERI DIPIKUL DAN DILAKSANAKAN DEMI PERJUANGAN ALIF BA TA. 

DIMANA SAHAJA RUANG LINGKUP MASYARAKAT YANG MEMERLUKAN PERTOLONGAN SERTA KEHADIRAN BELIAU TIDAK PERNAH DITOLAK SEKIRANYA TIADA HALANGAN. 


SIKAP RENDAH DIRI DAN MUDAH DIDEKATI CUKUP MENCERITAKAN BAGAIMANA MASYARAKAT MENYUKAI KAK SAB. MALAHAN ADA DIKALANGAN MASYARAKAT SEDIRI TIDAK MENYANGKA BAHAWA KAK SAB INI MERUPAKAN SEORANG DATIN 


MALAH TIADA RASA JIJIK DIHATI KAK SAB UNTUK TURUN KE PERINGKAT BAWAH WALAUPUN DIA BERADA DI PERINGKAT TERTINGGI DALAM DUNIA POLITIK MAHUPUN KERJAYA.

SEBAB ITU USOP MERASAKAN PENDUDUK BANDAR BAHRU CUKUP BERUNTUNG MEMILIKI CALON YANG SEBEGINI RUPA. MAKA PADA 5 MEI INI MARILAH SEMUA BERAMAI - RAMAI MENGUNDI 

"DATIN  NORSABRINA MOHD NOOR" 
CALON DUN 
BANDAR BAHRU
BUAT KAK SAB !!! LAWAN TETAP LAWAN... 
PASTIKAN UMNO MERAMPAS KEMBALI KERUSI DUN BANDAR BAHRU DALAM PRU13. 

BAGI YANG MAHU MENGENALI SIAPA KAK SAB INI . BACA DISINI


No comments:

Post a Comment

Berikan pendapat anda sebanyak mana yang anda mahu di sini.

Bagaimana pun sebarang komen yang menyalahi undang-undang akan ditanggung oleh si tukang komen

Usop tidak akan melakukan tapisan di blog ini.

Cuma ulasan mencarut dan sewaktu dengannya akan dipadamkan